Privé lessen
"Ik wilde graag een mondharmonica lessen 'op maat' en privélessen werken dan prima. Doordat ik de enige cursist ben worden de lessen aangepast aan wat ik wil bereiken. Bedankt voor de interessante en plezierige lessen!"

Reserveren of meer info

Bel me op 0498/242983 
Ik ben makkelijkst bereikbaar in de namiddag of op avonden. 
Of mail naar double.deal@telenet.be  

__________________________________________

Waar gaan de privélessen door?

Je kan een privéles volgen in onze lesruimte in Erembodegem maar je kan ook van bij jou thuis via Skype of Facebook-Messenger les volgen.  Heb je geen ervaring met Skype of  Facebook-Messenger, of vrees je dat je internetverbinding niet snel genoeg is, dan testen we dat vooraf gratis uit.

Ben ik dan de enige cursist?

Inderdaad, bij een privéles ben je de enige cursist. Wil je samen met iemand anders komen dan kan dat ook. Dat spreken we gewoon af.

Wat kan ik leren?

Onze privelessen zijn zowel voor absolute beginners (geen enkelen voorkennis van muziek of harmonica vereist) en voor gevorderden. We spreken je programma af aan de telefoon. 

Hoeveel kost een privéles?

Kostprijs is 50 euro per lesuur. 

Wanneer gaan de lessen door? 

Dat spreken we gewoon onderling af. 

Wat heb je nodig?

Een  "standaard 10-hole diatonic harmonica" nodig, liefst in toonaard C. Je kan deze harmonica kopen in iedere muziekwinkel, je kan ze ook bij ons kopen op het eerste lesuur. 

Wie geeft de lessen?

De lessen zijn zeer praktisch en gaan uit van een heel speciale methode. Deze methode (speciaal ontwikkeld door Double Deal VZW) garandeert ons succes op korte termijn. De mondharmonica lessen worden gegeven door Luc Borms .

Reserveren of meer info

Bel me op 0498/242983
Ik ben makkelijkst bereikbaar in de namiddag of op avonden.
Of mail naar double.deal@telenet.be