Wie is Luc Borms?

Ik ben al 45 jaar actief als mondharmonica speler. Ongeveer 20 jaar geleden richtte ik Double Deal VZW op met de bedoeling om zoveel mogelijk mensen in contact te brengen met de mondharmonica. In de voorbije 10 jaar stond ik als gastmuzikant op de Mississippi-podia met onder andere: Blind Mississippi Morris, Jimmy Mayes, Eddie Cusik, Kern Pratt, Eden Brent en Dave Sherman. Op dit moment leef ik deeltijds in Vlaanderen en deeltijds in Mississippi. Ik nam verschillende CD's op en schreef diverse boeken over de cultuur en reizen in Mississippi en over de blues. 'Catfish & Cotton - drivin' down the blues highway' en 'A People' die ik samen met mijn broer Marc schreef zijn ondertussen bestsellers. 

Het thema van de bluesmuziek en de mondharmonica is ook terug te vinden in mijn schilderwerk.