Teambuilding of familiefeest

"We hadden een fantastische en plezierige teambuilding. We leerden op 2 uur tijd een liedje spelen op de harmonica en maakten een geluidsopname van het resultaat.  Ik leerde mijn collega's op een volledig nieuwe manier kennen. We kregen bovendien onze harmonica mee naar huis. Een mooi geschenk!"

Of het nu gaat over je groep collega's op het werk, je vrienden of je familie... teamgeest en bezielend leiderschap maken een reëel verschil.  Jullie laten ervaren dat onmogelijke opdrachten echt kunnen uitgevoerd worden, is wat wij doen in deze show. We leren jullie harmonica spelen in twee uur tijd. We garanderen je dat het kan én dat het bovendien op een prettige manier kan. Iedere deelnemer krijgt na de workshop zijn eigen instrument mee. 

Wat gaan jullie doen? In een wervelende show, die het midden houdt tussen muziektheater en stand-up comedy, neemt onze harmonica-coach jullie mee doorheen de wereld van de muziek. Jullie leren in een ontspannen sfeer en vanaf het eerste moment eenvoudige liedjes op jullie harmonica spelen. We sluiten af met een groepsoptreden en maken een geluidsopname. 

Teambuilding mondharmonica
Teambuilding mondharmonica

Moeten we vooraf iets van muziek afweten? Algemene muziekkennis of kennis van de mondharmonica is niet nodig.

Waar moeten we zelf voor zorgen?  Een voldoende ruime zaal waar de deelnemers de teambuilding kunnen beleven en van op hun plaats mee mondharmonica kunnen spelen. Bij goed weer kan het ook gewoon buiten.

Waar zorgt Double Deal vzw voor? Voor een spetterende teambuilding gegeven door onze harmonica-coach, een licht- en geluidsinstallatie (indien nodig - tot 150 deelnemers), een beamer, een PC voor PP-presentatie en een mondharmonica voor iedere deelnemer (inbegrepen in de prijs).

Wanneer kan dit doorgaan?  We organiseren deze teambuilding op jullie maat. De datum en startuur bepalen we in onderling overleg. We kunnen daarvoor werken met een dagdeel (voor- of namiddag) of in drie of vier korte delen verspreid over een gehele dag, als ludieke activiteit tussen andere activiteiten, briefings of workshops door.

Voor hoeveel mensen kunnen jullie dit organiseren?  De groepsgrootte wordt alleen beperkt door de ruimte waarin de teambuilding doorgaat en de geluidsinstallatie die ter beschikking is. Tot 150 deelnemers zorgen we, indien nodig, zelf voor de geluids- en lichtinstallatie.

Hoeveel kost deze teambuilding? 

We maken je graag een offerte op maat. Contacteer ons daarvoor via double.deal@telenet.be of bel ons op +32 498 242983 

Kan ik zelf berekenen hoeveel dit me gaat kosten?

Ja hoor, dat kan! De totale prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers, we voorzien immers voor iedere deelnemer een persoonlijke harmonica. Er is ook een optie voorzien voor kleine budgetten. 

  • Voor de eerste 10 deelnemers (inclusief gratis harmonica voor iedere deelnemer): 400 Euro
  • Voor iedere bijkomende deelnemer (inclusief gratis harmonica voor iedere deelnemer): 20 Euro
  • Vervoerskosten: 0,3 Euro per kilometer met een maximum van 200 km enkele reis vanuit Aalst-België (indien meer dan 200 km wordt een overnachtingsvergoeding in rekening gebracht)

De factuur wordt berekend op het reële aantal deelnemers met een minimum van 10.

Is er een optie voor organisaties met kleine budgetten? 

Voor kleine groepen tot 10 tot 25 deelnemers hebben we een zeer voordelige formule met een kostprijs van 400 Euro + vervoerskost. In deze formule kunnen de deelnemers hun mondharmonica na de workshop niet meenemen. We gebruiken tijdens de workshop perfect gereinigde en ontsmette instrumenten (covid proof) die nadien eigendom blijven van Double Deal vzw.