Doe-het-zelf cursus

                              Onze klant aan het woord: "Ik heb net je doe-het-zelf pakket ontvangen via mail! Snelle levering en ziet er goed uit.  Ik ga vandaag nog aan de slag."

Wat kan ik doen met deze doe-het-zelf cursus? 

In zeven weken leer je de belangrijkste aspecten van de harmonica kennen. Leg dus binnen acht weken gerust je eerste optreden vast. 

Double Deal ontwikkelde al jaren geleden een unieke doe-het-zelf cursus die je toelaat om thuis zelf mondharmonica te leren. Dit is een overzichtelijke handleiding die je in staat stelt om op eigen houtje een heel eind op weg te raken met de mondharmonica. Dit is dé cursus bij uitstek voor mensen die altijd al een mondharmonica wilden spelen, maar er nog nooit aan begonnen zijn!  De mondharmonica lessen bevatten diverse verwijzingen naar onze multi-media pagina. Daar kan je terecht voor meer uitleg, voorbeelden van oefeningen of opdrachten, mondharmonica tabs en oefentracks om zelf op te improviseren.

Je kan hier een preview van het doe-het-zelf boek (met daarin de eerste les) downloaden.

Hoe kan ik de doe-het-zelf cursus bestellen?

Door overschrijven van slechts 19 Euro (auteursrecht) op de Belgische Argenta-rekening van Double Deal vzw, Kromme Elleboogstraat 16, 9320 Erembodegem, Belgie met vermelding van de code DHZ je e-mailadres. Gelieve alleen deze info op te nemen in de mededelingslijn. Zonder e-mailadres kunnen we je de doe-het-zelf cursus niet opsturen! 
IBAN BE13 9796 2804 9339
BIC ARSPBE22
Opmerking: de "@" in je e-mailadres kan je vervangen door de letters "AT"
Zodra je storting er is, mailen we je de cursus.

Oefeningen die horen bij de doe-het-zelf cursus

Voor oefeningen die horen bij de doe het zelf cursus kan je terecht op onze multi-media pagina. Daarvoor klik je hier