Nieuwsbrief

*|MC:SUBJECT|*

Waarom zou je geen mondharmonica leren spelen in 2019

De nieuwe planning voor de workshops van het voorjar 2019 staat online. Schrijf snel in, er zijn maar een beperkt aantal plaatsen.

Workshops 'beginners' zijn er voor mensen die altijd al een instrument wilden spelen, maar er nog nooit aan begonnen zijn.
We garanderen dat je in een paar lessen mondharmonica kan leren spelen. Je hoeft geen voorkennis te hebben. We werken met een eigen, specifieke methodiek die zijn nut al bewezen heeft bij meer dan 1800 deelnemers. Je wordt natuurlijk geen virtuoos in deze korte workhopreeks maar je leert alle noodzakelijke technieken om eenvoudige liedjes te spelen en te improviseren. Er zijn workshops voor beginners in Erembodegem, Antwerpen en Gent. Je kan onze planning hier vinden.

Privélessen via Skype of Messenger
Files zijn een dagelijks probleem in Vlaanderen. Waarom dan niet van thuis uit privéles volgen, via Skype of Messenger? Je kan een gratis proefsessie reserveren om dit uit te testen.  Reserveren kan online. Je kiest zelf de momenten die voor jou passen en krijgt onmiddelijk bevestiging van je reservatie  Je kan hier alle info vinden.
Privélessen via Skype of Messenger
Heb je al een workshop gevolgd?  
Kijk dan even naar onze terugkomdagen. Daarin breiden we je basiskennis uit, maar we geven je vooral veel tijd om te oefenen.  Door de kleine groep kan onze lesgever je persoonlijke feedback geven. Ook als je gewoon thuis mondharmonica wil spelen en niet de ambitie hebt om op te treden, kan je deze workshop volgen. We richten ons op het spelen van liedjes en eenvoudige  improvisatie. We hebben ook een workshop voor gevorderden die zich richt op improvisatie en het spelen in groep.  Je kan hier alle info vinden (scroll naar onderaan op de pagina).
Terugkomdagen

Meer dan 1800 deelnemers volgden de workshops. Ze kunnen niet allemaal ongelijk hebben.
Er zijn nogal wat organisaties waar je workshops mondharmonica kan volgen. Double Deal heeft een aparte plaats in dit landschap. Vergelijk ons gerust met de andere lesgevers. Wat onze troeven zijn lees je hier. Wil je onze klanten aan het woord horen, klik dan hier
Copyright © "Double Deal VZW*, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@mondharmonica.be

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.