Workshops in Erembodegem

Beginners- en vervolgcursus (scroll naar beneden)

EXTRA BEGINNERSWORKSHOP op woensdagavonden 15, 22 en 29 mei 2024 (cursuscode BE1505)

Waar gaat de workshop door? Deze workshop gaat door in de lesruimte van Double Deal vzw in Erembodegem.

Hoe inschrijven? Door overschrijven van 95 Euro op de Belgische Argenta-rekening van Double Deal vzw, Kromme Elleboogstraat 16, 9320 Erembodegem, Belgie met vermelding van je e-mailadres en de code BE1505. Gelieve alleen deze info op te nemen in de mededelingslijn. Van zodra de betaling bij ons binnen komt sturen we je een bevestigingsmail. Zonder e-mailadres kunnen we je geen bevestiging sturen!

  • Rekeningnummer IBAN: BE13 9796 2804 9339 (ingeven zonder spaties)
  • (BIC ARSPBE22)

Opmerking: de "@" in je e-mailadres kan je vervangen door de letters "AT"

Wanneer gaat de workshop door? op woensdagavonden 15, 22 en 29 mei 2024 (cursuscode BE1505) van 19 tot 21 uur in 's avonds. Wil je in afwachting toch al starten kijk dan even naar onze videolessen

Ga ik dat wel kunnen? Jazeker! Geloof het of niet, maar we garanderen dat je in 3 workshopsessies van 2 uur de mondharmonica leert kennen en bespelen. Algemene muziekkennis of ervaring met de mondharmonica is niet vereist. Enthousiasme, een goed humeur en een flinke dosis doorzettingsvermogen helpen je wel vooruit. We spelen vanaf het eerste moment. We leren spelen in de eerste en tweede positie. Dit is de manier die het meest gebruikt wordt voor eenvoudige melodieen en voor blues, folk, rock. Natuurlijk word je geen virtuoos in deze korte periode, maar je leert wel alle noodzakelijke technieken om eenvoudige liedjes te spelen en te improviseren met andere muzikanten. Je krijgt bovendien voldoende informatie en tips om je muzikale zoektocht zelf verder te zetten.

Moet ik al muziek kunnen lezen of spelen? Neen! Algemene muziekkennis of kennis van de mondharmonica is niet vereist. Enthousiasme, een goed humeur en een flinke dosis doorzettingsvermogen helpen je wel vooruit.

Hoe spelen jullie dat klaar? De workshops zijn zeer praktisch en gaan uit van een heel speciale methode. Deze methode (speciaal ontwikkeld door Double Deal) garandeert ons succes op korte termijn.

Moet ik zelf een mondharmonica kopen? Ja, voor deze workshop heb je een "standaard 10-hole diatonic harmonica in toonaard C" nodig. Je kan deze harmonica kopen in iedere muziekwinkel (kostprijs is ongeveer 40 Euro) maar je kan ze ook voordelig bij ons kopen bij de start van de workshop (kostprijs is 35 Euro). 

Met hoeveel deelnemers zullen we zijn? We werken in een kleine groep van ongeveer 10 tot 15 deelnemers. Daardoor is het mogelijk om iedereen individuele feedback te geven.