workshops voor beginners

"Wat heb ik van deze cursus genoten... Jullie zeer enthousiaste coaching maakte het telkens weer boeiend. Het was echt heerlijk om op zo'n fijne manier zo snel zo concreet aan de slag te kunnen. Een echte aanrader!"

workshop in Erembodegem
workshop in Erembodegem

Zal ik dat wel kunnen?  Geloof het of niet, maar we garanderen dat je in een paar lessen mondharmonica kan leren spelen.

Wat zal ik kunnen na de workshop? We spelen vanaf het eerste moment. We leren spelen in de eerste en tweede positie, dit is de manier die het meest gebruikt wordt voor eenvoudige mondharmonica liedjes (blues, folk, rock). Natuurlijk word je geen virtuoos in deze korte periode, maar je leert wel alle noodzakelijke technieken om eenvoudige liedjes te spelen. Je krijgt bovendien voldoende informatie en tips om je muzikale zoektocht zelf verder te zetten.

Moet ik al muziekkennis hebben voor ik me inschrijf?  Algemene muziekkennis en ervaring met de mondharmonica is niet vereist. Enthousiasme, een goed humeur en een flinke dosis doorzettingsvermogen helpen je daarentegen wel vooruit.

Hoe spelen jullie dat klaar? De workshops zijn zeer praktisch en gaan uit van een heel speciale methode. Deze methode (speciaal ontwikkeld door Double Deal) garandeert ons succes op korte termijn.

Welk instrument heb ik nodig?  Niet iedere mondharmonica is gelijk! Voor deze workshop heb je een "standaard 10-hole diatonic harmonica in toonaard C" nodig. Je kan deze mondharmonica kopen in iedere muziekwinkel. Bekendste en meest voorkomende instrument is een HOHNER mondharmonica. Er zijn diverse HOHNER-modellen die alle voldoen: bluesharp, special 20, big river harp, marine band,... Kies gewoon de goedkoopste. De kostprijs ligt rond de 40 Euro. Je kan de harmonica ook bij ons kopen op de eerste lesdag voor een prijs van 35 Euro. 

Hoe inschrijven? Dat kan je terugvinden in onze planning of contacteer ons  via double.deal@telenet.be voor meer info.